eKlas: Oefen taal, rekenen, meten en muziek; Zoek informatie over WeRo en godsdienst op in een themalijst. eKopie: Druk lesfiches en werkbundels af over taal, wiskunde, WeRo en 'ICT-toepassingen in klas' uit ons virtueel kopiëerlokaal. eZoek: De zoekmachine die alles binnen digitaleschool.be opsnort en en verzameling zoekrobots voor leerlingen. ePartners: Maak kennis met de partners van digitaleschool.be.

Onderwerp is nog leeg en van een andere klas/groep. Gekleurd Grid   van:  GVBS De Dobbelsteen - 4
Opdracht: Een grid, bestaande uit vier rijen van vier kolommen (dus 16 vierkantjes), moet ingekleurd worden. De inkleuring moet aan de volgende eisen voldoen:
- 4 vierkantjes moeten blauw zijn
- 3 vierkantje rood
- 3 vierkantje wit
- 3 vierkantjes groen
- 3 vierkantjes geel, en
- geen kleur mag méér dan eens in een kolom, rij, of op een diagonaal voorkomen.

De vraag: Hoe moet het grid worden ingekleurd?

(laatst bijgewerkt: 03-01-2005)

<!--FIG1CAP--> <!--FIG2CAP-->