Onderwerp wordt gewijzigd en is van een andere klas/groep. Roodborstje   van:  ictklas - ict
Opdracht: Maak een pasport van deze vogel. Zoek volgende dingen uit:
-grootte
-kleur
-leefgebied
-voeding
-verschil mannetje - vrouwtje
-bijzondere kenmerken
-illustreer met een passende foto

(laatst bijgewerkt: 08-11-2004)
  Een roodborstje kan je direct herkennen omdat het een oranje-rode borstje tot boven de snavel.
De grote is ongveer 5 cm. Dat is niet groot
Je ziet ze vooral in de herfst en winter als het kouder wordt in onze tuinen. Dat komt omdat ze dan eten in onze tuinen vinden.
Ik heb het verschil tussen mannetje niet gevonden en een foto ook niet

bemerking:
Dag,
In de klas hebben we een boek "Vogels van bij ons." Daar kan je misschien eens kijken.
Surf naar www.google.be en klik op "afbeeldingen".
Tik daar een trefwoord in.

<!--FIG1CAP--> <!--FIG2CAP-->

Bron: Vogels