Onderwerp is afgewerkt. 2004 Durperhonk vertelt   van:  obs Durperhonk - obs Durperhonk 6/7/8
Opdracht: Vertel de Sint Antoniusschool iets over onze school en waar wij de hele dag mee bezig zijn.

(laatst bijgewerkt: 21-10-2005)
  Hoi allemaal! De Cocksdorp 07-04-04
Jullie hadden een aantal vragen voor ons op de digitale school dus hieronder komen de antwoorden:

Wat voor vakken krijgen jullie?
"Wij krijgen: Taal, rekenen, engels, aardrijkskunde, geschiedenis, schrijven, handvaardigheid, begrijpend lezen, biologie en woordbouw."

Hebben jullie een juf of meester?
"Wij hebben twee juffen: Juf Marian en Juf Marjanne."

Wat zijn jullie schooltijden?
"Wij gaan om 8.30 uur naar school en om 14.15 uur is de school afgelopen."

Hebben jullie een grote speelplaats?
"Wij hebben een best grote speelplaats met heel veel speeltoestellen, we mogen ook op het voetbalveld dat aan onze speelplaats vastligt."

Wat voor speeltoestellen hebben jullie op de speelplaats?
"wij hebben een basket,zandbak,2 speeltorens,klimrek,rekstokken,wip,en een groot plein en een behoorlijk groot grasveld en wij groep 6-7-8 mogen ook op het voetbalveld komen."

Hoe ziet de speelplaats er uit?
"Onze speelplaats is achter de school,eerst hebben we een groot plein en daarna kom je op het grasveld,rechts is de toren van groep 5-6-7-8 en helemaal links is de toren voor de onderbouw en daar achter is het voetbalveld."

willen jullie een foto sturen?
"Ja we gaan vandaag de foto maken."

Hoeveel kinderen zitten er op jullie school?
"er zitten ong. 100 kinderen op onze school en 30 in onze klas.

Wij willen jullie ook nog een paar vragen stellen:
"Hoe ziet jullie school eruit?"
"En hoe ziet jullie speelplaats eruit?"
"Hoe ziet jullie klas eruit, is het een gezellige klas?"
"Met hoeveel kinderen zitten jullie in de klas en hoeveel kinderen zitten er op jullie school?"
"Wat voor vakken krijgen jullie?"
"Hebben jullie een juf of meester?"

Wij hopen dat jullie antwoord kunnen geven op onze vragen!
Wij hopen jullie snel op Texel te zien Met vriendelijke groet: Fenna en Suzan

De Cocksdorp. Onze school ligt naast het dorpshui Dit is een plaatje van de Vuurtoren van Texel!

Bron: Suzan v/d Beek en Fenna Boon