Onderwerp wordt gewijzigd en is van een andere klas/groep. Zeehonden2   van:  ictklas - ict
Opdracht: De zeehond is een zoogdier.
Leg uit wat een zoogdier is.
Hoe komt het dat dit zoogdier niet makkerlijk verdrinkt.
Hou houdt dit dier zich warm ?
Wat eet het zoogdier ?

(laatst bijgewerkt: 19-05-2008)
  1.Zoogdieren zijn een speciaal soort dieren waarbij de vrouwtjes hun jongen zogen, oftewel borstvoeding geven.
2.
3.

<!--FIG1CAP--> <!--FIG2CAP-->

Bron: http://www.kenozoicum.nl/inhoudelijke%20bestanden/algemene%20info/watiseenzoogdier.html