Onderwerp wordt gewijzigd en is van een andere klas/groep. Visserij 1   van:  ictklas - ict
Opdracht: Texel heeft een vrij grote vloot vissersschepen.
Hoe kan je die herkennen?
Wat is de grote vissershaven van Texel. Zoek een foto van deze haven en situeer op een kaart.

(laatst bijgewerkt: 19-05-2008)
  De Texelse vissers vloot.

Een Texelse vissersboot kan je herkennen aan ?
-Het bovenste deel (behalve de mast) is wit.
-De mast is geel met een beetje wit.
-Het onderste deel is blauw,zwart of groen

<!--FIG1CAP--> <!--FIG2CAP-->

Bron: http://www.texel.nl/plaat.php?fileid=968