eKlas: Oefen taal, rekenen, meten en muziek; Zoek informatie over WeRo en godsdienst op in een themalijst. eKopie: Druk lesfiches en werkbundels af over taal, wiskunde, WeRo en 'ICT-toepassingen in klas' uit ons virtueel kopiëerlokaal. eZoek: De zoekmachine die alles binnen digitaleschool.be opsnort en en verzameling zoekrobots voor leerlingen. ePartners: Maak kennis met de partners van digitaleschool.be.

Onderwerp is afgewerkt. 2004 Voorstelling van de school Basisschool Sint - Antonius Eeklo   van:  ictklas - ict
Opdracht: De officiële voorstelling van de school kan je in het lang en breed lezen op de website www.sintantonius.be.

Schijf hieronder wat jij zo bijzonder vind aan de school.
Verdeel dit in volgende onderdelen:

-Wat is de kleuterklas en hoe zit het met de lagere school.
-Welke vakken krijg je en welke vind je het leukst. Geef ook de reden!
-Wanneer heb je les, speeltijd, gym, ... Let op dat je geen gortdroge lesrooster geeft, maar een boeiend weekoverzicht!
-Hoe ziet de school er uit. Wat vind je goed en wat zou je liever anders zien. Geef hierbij ook een reden.

(laatst bijgewerkt: 21-10-2005)
  Op onze school zijn er 5 kleuterklassen die gaan van de eerste tot de derde kleuterklas. In de eerste kleuterklas zitten kindjes van twee en een half jaar oud. Ze leren er knutselen, spelen en zingen ... Er zijn 2 eerste kleuterklassen,1 tweede kleuterklas en er zijn 2 mengklassen van 4 en-5 jarigen.

Er zijn 10 lagere klassen, we sommen ze eens op:
Er zijn 2 eerste klassen en 1 tweede klas en één derde leerjaar.
Er zijn ook twee vierde klassen en twee vijfde klassen en dan zijn er twee zesde klassen waar wij bij zitten.Wij zitten in 6a.

In de eerste klas geeft jufrouw Greet en juf Anneleen les. bij het tweede geeft meester jan les en in de derde klas geeft juf Helga les.
het vierde krijgt les van meester Charles en Jufrouw Ann.
In het vijfde geeft juf annie en juf niké les. We zijn nu bij ons eigen klas waar meester christophe en juf michèlle les geeft.

onze speelplaats is niet zo groot maar je kunt er heel wat op doen binnenkort komt er een grasplein om op te voetballen.
Voor je communie te doen is het niet ver lopen, want er is een kerk juist naast de school.

<!--FIG1CAP--> <!--FIG2CAP-->

Bron: Wouter, Wesley, Jitse, Reinout, Yorick, Tom, David, Francesco,