Onderwerp is afgewerkt. De scholen van het project.   van:  ictklas - ict
Opdracht: Voor twee jaar werkten we ook een project uit.
Wat waren de scholen toen en welke zijn het nu ?

Zoek een kaartje en duid de scholen aan.

Maak gebruik van een tekenprogramma (vb. paint) en vergeet de legende niet onder de afbeeldingen te tikken.

(laatst bijgewerkt: 11-04-2007)
  Vorige keer waren het de scholen van Durperhonk en Thijsschool.
Nu: De Daalderschool en de school in Cocksdorp.

plattegrond Oosterend, de school staat linksboven plattegrond de Cocksdorp, de school staat links m

Bron: www.sintantonius.be