Onderwerp is nog leeg en van een andere klas/groep. Snelheidsduivels   van:  digitaleschool - admin
Opdracht: Ik rij van Oostende naar Zaventem (dat is 120 km). Natuurlijk blijf ik te lang op een terras met uitzicht op zee plakken want het is zeer mooi weer. Daarom vertrek ik 20 minuten te laat.
Normaal zou ik om 21 uur vertrekken aan zee om op tijd thuis te zijn.
Hoe snel zou ik moeten rijden om mijn 20 minuutjes verloren tijd in te halen ?

Leg dit volledig stap per stap uit.

Kan je zo snel gaan rijden, of is dat gekkenwerk ?
Leg uit!

(laatst bijgewerkt: 19-05-2005)