Onderwerp is afgewerkt. Gilden, Hanzen en Ambachten   van:  ictklas - ict
Opdracht: Ontwerp een schild in een tekenprogramma voor een gilde en zet het hieronder.
Geef uitleg bij je schild.

(laatst bijgewerkt: 06-08-2005)
  Meubelmakers aan het hof.

Het gouden veld is omdat het in opdracht van de koning werkt.
Ook de kroon in de boom toont dat ze onder de bescherming van de koning werken.
De bijl en zaag toont hun greedschap.
De eik toont dat ze alleen het beste hout gebruiken.

schild <!--FIG2CAP-->
schild