digitaleschool.be: Ga terug naar de beginpagina. eInfo: contactinformatie, doelstellingen van digitaleschool.be en de lessen alsook mijn CV. eWorkz: Online werkboek waar leerlingen individueel of in groep onderzoeksopdrachten kunnen uitvoeren. Je kan vragen stellen aan digitaleschool.be en aanvullingen maken op elkaars onderzoek. Dit is een encyclopedie van en voor leerlingen. eTools: Hier kan je allerlei hulpprogramma's downloaden die je nodig hebt om pdf, zip en andere bestanden te openen met Acrobat Reader, Winzip, ... Ook virusscanners en andere nuttige programma's zijn hier te vinden. eNieuws: actualiteit, heet van de naald en nieuwsjes over digitaleschool.be zijn hier te vinden. eLogin: Hier kunt U zich aanmelden.

hulpprogramma

educatief

administratief

Hieronder staan programma's waarvan je telkens een gratis versie kan downloaden. Dit zijn links naar externe websites van collega's. Lees de gebruiksvoorwaarden op de betreffende site!

Educatieve software

Met de ict-coördiantoren van dez regiowerking stelden we een platform samen met educatieve software, gekoppeld aan doelstellingen

Naar het begin van de pagina