digitaleschool.be: Ga terug naar de beginpagina. eInfo: contactinformatie, doelstellingen van digitaleschool.be en de lessen alsook mijn CV kom je hier tegen. eWorkz: Online werkboek waar leerlingen individueel of in groep onderzoeksopdrachten kunnen uitvoeren. Je kan vragen stellen aan digitaleschool.be en aanvullingen maken op elkaars onderzoek. Dit is een encyclopedie van en voor leerlingen. eTools: Hier kan je allerlei hulpprogramma's downloaden die je nodig hebt om pdf, zip en andere bestanden te openen met Acrobat Reader, Winzip, ... eNieuws: actualiteit, heet van de naald en nieuwsjes over digitaleschool.be zijn hier te vinden. eLogin: Hier kunt U zich aanmelden.

wat is digitaleschool.be ?

doelstellingenlijsten

wie ben ik ?

sitemap

www.digitaleschool.be heeft tot doel het bevorderen van ICT-implementatie in het basisonderwijs door:

• het aanbieden van een gebruiksvriendelijke online omgeving waarin leerlingen gestimuleerd worden om via een diversiteit aan werkvormen inzichten te verwerven en te leren op een constructieve wijze.
  • informatie en praktijkvoorbeelden van ICT-integratie aan te bieden aan leerkrachten om hen te stimuleren tot implementatie in het eigen onderwijs-leerproces.

Heb je vragen, opmerkingen of wens je deel te nemen aan dit project, contacteer digitaleschool.be

per e-mail : info@digitaleschool.be

Ik wens je een leerrijke en aangename tocht doorheen digitaleschool.be

Kurt Dossche